Despre uleiurile sintetice


Uleiurile de motor sunt facute din uleiuri de baza si aditivi.

Un ulei sintetic contine mai multe uleiuri de baza rafinate fata de uleiurile minerale, oferind o protectie si o performanta mai buna. Uleiurile de motor sintetice ofera o serie de beneficii care mentin functionarea motorului la performante optime ani de zile, cum ar fi prevenirea uzurii, mentinerea motorului curat, mentinerea vascozitatii, prevenirea ruginii si reducerea gradului de frecare.

Uleiurile de motor semi-sintetice contin un procent mai mic din aceste fluide de înalta performanta combinate cu uleiuri minerale conventionale.
Un ulei sintetic incepe protectia imediat ce porniti motorul, fiind alegerea perfecta în majoritatea drumurilor dvs scurte. Daca majoritatea calatoriilor dvs constau în drumuri scurte - un drum scurt pana la birou, o fuga la scoala ori la cumparaturi - motorul masinii dvs abia are timp sa se incalzeasca înainte sa fie oprit din nou. Pentru a reduce uzura motorului, aveti nevoie de protectie remarcabila pentru pornirea la rece.
Uleiul sintetic poate elimina practic uzura motorului pastrand motorul în aproape aceeasi stare ca in ziua în care a fost montat. Asta inseamna ca motorul masinii dvs nu doar ca va continua sa atinga cea mai buna performata a sa, dar va functiona mai eficient si va consuma mai putin combustibil.

Aboneaza-te la newsletter